BGX - AI Teknolojisiyle Oyun Devrimi

İnternetin ve her yerde hücresel iletişimin yayılmasıyla başlayan dijital devrim, gerçek dünyayı kapladı ve orijinal formunun ötesine geçti. Yeni ekonomik modeller her yerde ortaya çıkıyor, geleneksel katılımcılar arasındaki ilişkileri değiştiriyor: en önemli dönüşüm gözlerimizin önünde gerçekleşiyor. 

20. yüzyılda, elektrifikasyon her eve ışık getirdi ve milyonlarca insan için bilgiye erişimi kolaylaştırdı. Uzaya uçmak, antibiyotikleri bulmak, Internet'in gelişmesi - tüm yenilikler beklenmedik bir şekilde başladı ve ilk önce dünyaya hoş bir ek gibi görünüyorlardı. Bir süre sonra insanlar artık onlarsız yaşayamazlar. Bu yaratım nesnel ve dışımızda var; İnsanlar beklenmedik bir şekilde onları engin bir okyanusta kaybedilen adalar gibi sürprizler olarak bulurlar.

Teknoloji, insanların çevrelerindeki dünya algılarını önemli ölçüde değiştiriyor. Ondokuzuncu yüzyıldan beri, sanayi devrimi dünyayı buhar motorları yardımıyla çaldı ve komşu şehirlere veya ülkelere seyahat sadece mümkün değil, aynı zamanda hızlı. Teknoloji, insanların çevrelerindeki dünya algılarını önemli ölçüde değiştiriyor. Ondokuzuncu yüzyıldan beri, sanayi devrimi dünyayı buhar motorları yardımıyla çaldı ve komşu şehirlere veya ülkelere seyahat sadece mümkün değil, aynı zamanda hızlı. 


BGX olarak adlandırılan bir ICO projesi, oyun ekosisteminin blok zincirleme teknolojisiyle birlikte kullanılmasının güçlendirilmesinde birçok fayda sağladı. BGX, yapay zeka ile donatılmış ve işlemeye önem veren mobil oyun alanında ilk entegrasyon platformudur. Bu yaklaşım sadece pazara teknoloji çözümleri getirmekle kalmaz, aynı zamanda mobil oyun ekosistemindeki katılımcılar için demokratik bir ekonomik model oluşturur.

BGX, mobil oyunlara odaklanan sistemler geliştirme göreviyle oluşturulmuş ve yetkilendirilmiştir. Yeni şirketin kurucusu, açık kaynak projesini LGPL lisansı altında yapmaya karar verdi (bazı özel protokoller hariç). Teknoloji modülü sahibi platform teknoloji platformunda oy kullanma hakkına sahipken, her dış geliştirici takımına katılabilir ve BGX jetonu üzerinde ödül alabilir.

Şu anda, mobil oyunların önemli bir büyüme yaşadığını biliyoruz. Bu pazar segmenti de pratikte blok zincirlemeye geçiş için en hazır olanıdır, çünkü dahili oyun simgeleri ve işlem gören sanal ürünler aracılığıyla sanal ekonomide aktif olarak yer almıştır. Bununla birlikte, yaşayan bir ekosistem gibi, mobil oyunlar belli sorunlardan yoksun değildir.




Bu projeye katılırsak alacağımız birkaç fayda var:
Gelişmekte olan projelere katılabilme yeteneği olan yatırımcılar; Değişim ve diğer finansal araçların kullanımıyla platform ekonomisine katılımın sağlanması. Sadece bu değil, BGT tokenslerini düşük BGT oyun benchmarkları ile değiştirebilme ve uyumlu oyun hizmetleri için ödeme yapabilme yeteneğinin hızla arttığı mobil oyun pazarına erişim.

Oyunlarını, kriptoseksüel ödemeler de dahil olmak üzere, çekirdek kripto ekonomik özelliklerine bağlayabilme olanağının olduğu yerler. BGX ödeme mekanizması ile satın alırken düşük komisyon (en fazla% 10). Kripto platformlarında ve bağımsız mağaza / mağazalarda oyunların tanıtımı. Blockchain ve AI kombinasyonları tarafından sağlanan ödeme mekanizmalarının güvenilirliği ve güvenliği. Turnuva fonksiyonlarını destekler (rekabetçi oyunlar için). Yerleşik alakalı reklamlar. Son olarak geliştiriciler kendi jetonlarını serbest bırakırlar.

Oyuncular, hem fiat hem de cryptocurrency için oyun jetonu satın alma yeteneğiyle. Overdraft fonksiyonları için destek, oyun işlevselliğini ödemek için düşük uçucu BGT Paraları kullanma yeteneği ile düştü. Sadece bu değil, BGT Coin'leri perspektif BGX jetonları elde etmek ve gelirlerini cryptocurrency olarak almak için kullanmak mümkün. BGT Paralarını fiat aracına üretme yeteneği. Oyuncu hesaplarını ve sadakat platformlarını temsil eden sanal cüzdan. Son olarak, işlem koruma ve sevk sistemleri AI tarafından desteklenmektedir.

BGX, BGX jeton adında bir dijital para birimi olarak gelecek. BGX Jetonu 24 Nisan 2018'de satışa sunulacak. Takım ve geliştiriciler tarafından 1 BGX'lik bir fiyatla 0.1 USD'ye varan toplam 1 BGX jetonu olacak. Kendi belirteçleri satın almak, Ethereum gibi yabancı dijital para birimleriyle yapılabilir ve% 10-20'lik bir bonus kazanabilirsiniz.

Bu BGX belirteci aynı zamanda bu projenin kimliği haline gelecektir ve önceden belirlenmiş bir pazar - pazarında diğer dijital para birimleriyle sahip olunabilir, takas edilebilir veya takas edilebilir. Ayrıca, BGX jetonları bir çift jeton sistemine sahip olacaktır. Bu sistem, platformun günlük ekonomisi üzerindeki jeton volatilitesinin yıkıcı etkilerini önler ve platform ile etkileşime girmeyi planlayan, kullanıcının değerini takdir etmelerini bekleyen paraları tutanların teşviklerini uyumlu hale getirir.

BGX, kendi alanlarında uzman ve deneyimli yöneticiler, geliştiriciler, danışmanlar, pazarlama profesyonelleri ile işbirliği içinde takım çalışmasının sonucudur. Bu projede en iyi yeteneklerini sağlamaya çalışan kişiler. Ayrıca ekip, bu projeye katılmak isteyen herkese en iyi faydaları ve hizmetleri sunmaya çalışmaktadır.

Satış Öncesi Hardcap: 3 000 000 USD
Crowdsale Softdcap: $ 4 000 000 USD
Crowdsale Hardcap: $ 50 000 000 USD

ÖN SATIŞI APR 24-MAYIS 15
-30% 1 BGX = 0,070 USD
İLK 48 HRS MAYIS 22-24
-25% 1 BGX = 0.075 USD
ICO GÜNLERİ 3-7 MAYIS 24-29
-15% 1 BGX = 0.085 USD
ICO GÜNLERİ 8-14 MAYIS 29-HAZİRAN 5
-10% 1 BGX = 0.090 USD

TAKIM VE DANIŞMANLAR

YOL HARİTASI

Ön 2017
XELOPES Core ve proses platformunun geliştirilmesi
Farklı teknolojik modüller oluşturma ve bunları ticari projelerde test etme
Temmuz 2017
Ürün konsepti
Ürünün genel vizyonunun oluşturulması, pazarlama çalışmaları, takım oluşumu
Ekim 2017
Mimari ve Prototip Oluşturulması
Soyut bir mimarlık yaratmak ve temel teknolojik kararları vermek, sinir ağı öğrenimi için bir model oluşturmak
Nis 2018
MVP'nin oluşturulması
Ürünün ana özelliklerine, ürün özelliklerinin geliştirilmesine, ürünün özelliklerinin onaylanması için ürün prototipinin oluşturulması
Mayıs 2018
Jeton Üretme Etkinliği

BGX Token Crowdsale

Daha fazla bilgi için lütfen bağlantıları ziyaret edin:


Yazar: Brunoaoi007
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ROCKZ - Cryptocurrency Yang Mengguncang Dunia

Digitalbits çok iyi ve pratiktir