SIDERA - İleri teknoloji ile elektronik para yönetimi


Bugün, dünya çapında giderek daha fazla kişi kripto pazarlarını kullanmaya başlıyor. Bence yakında kripto para birimi her yerde olacak. Ve bence, Sidera projesi ilginç ve çok fonksiyonlu projeler sunuyor. 

Sidera, kullanıcıların akıllı telefonlar, akıllı saatler ve diğer mobil cihazları kullanarak kripto döviz işlemleri yapabilmelerini sağlayan gerçekten yenilikçi ve ilerici bir platformdur. 





Arkaplan 
Bitcoin isminin duyulması için yeterince uzun zaman geçti ve insanlar bu tür kripto para birimini coşkuyla işlemekte, hatta yatırım yapmaktadırlar. Avantaj o kadar çekici ki, zaman zaman değerlemedeki artış çok sıradışı. Çoğu ülkede dünyanın birçok kullanıcı tabanı vardır ve bazı şirketler özellikle bitcoin alım / satım / işlem platformları haline gelirler.

Artık Bitcoin ile ilgili en büyük sorun, ana akımın benimsenmesini engellememesi. Bir çalışmada aktif kripto para birimindeki kullanıcı sayısı 2,9 ve 5,8 milyon arasındaydı. Bu durumda, ana kullanıcılar tarafından önemli ölçüde benimsenmesini sağlamak için eksik olan iki kilit unsuru ekleyerek kripto para birimine bir milyar kullanıcı eklemek için bir çözüm bulunması gerekmektedir. 

Daha sonraki milyarlarca kullanıcı iki ana nedenden dolayı cryptocurrency girmemesine rağmen 


Çok karmaşık 
Cryptocurrency, ortalama kullanıcı için karmaşıklıktan muzdariptir. Kişisel anahtarları, ortak anahtarları, blockchain konseptlerini yönetin - her şey ortalamadan kullanıcıya ulaşır. Bazı durumlarda, bir sonraki milyar kullanıcı bir akıllı telefonu bile çalıştıramaz. 

Alakasız
Bugün, cryptocurrency ile satın alabileceğiniz tek şey başka bir kripto para birimidir. Çoğu insan bu sürece dahil değildir ve ilgisi yoktur. Ortalama kullanıcı, bir çuval pirinç veya bir somun ekmek satın almak için cryptocurrency'ı kullanana kadar, kripto para biriminin alaka düzeyi, küçük bir kitle ile sınırlı olacaktır. 

Bitcoin'in ayak izlerini takip eden Sidera, Perakende Satış Noktası'nda (POS) kullanımını etkinleştirerek, çözümlerin hızlı bir şekilde genişlemesine ve şifreli para cinsi tüketiminin uygulanması için Sidera Platformuna olanak sağlayan Gerçek Uygulama, Açık Yönetişim ve Teşviklerin doğasına sahiptir. Akıllı saatler ve akıllı bant bağlantısı ile. Sidera'nın çözüm bulmada neden doğru seçim olduğu, burada açıklama;

Sidera, Perakende Satış Noktası (POS) kullanan kullanıcıların akıllı sayaç ve akıllı bandı kullanmayan yeni bir platformdur. Sidera, hiyerarşi kullanan ilk blockchain teknolojisidir. 
Sidera, perakende ve SmartWatch temassız satış noktası (POS) için başlangıçtan bitişe (uçtan uca çözüm) kadar komple bir çözümdür ve tüm bileşenlerin tümünün bir referans uygulamasını içerir. Bir mobil uygulama ve son nokta satış noktası (POS) oluşur ve dağıtmaya hazır.

Sidera, yeni başlayanlar için Avrupa coğrafyalarındaki perakende mağazaları için ücretsiz donanım sağlayıcıları aracılığıyla katılımcılar için bir teşvik ağı sağlayacaktır. Kullanıcılara kolay kullanım ve erişilebilirlik, mobil cihazlarla ödeme kolaylığı ve akıllı saatin sadeliği ile sidera ağına katılma teşvikleri verilecektir. 

Sidera platformu, hem büyük hem de küçük olan hem kripto para birimi hem de eski kripto para birimleri için istek oluşturmaya yardımcı olur. Diğer çevrimiçi şifreleme exchange'leri hiç kimse bu segmentten aynı miktarda yeni cryptocurrency kullanıcısı getiremez. 

ICO Detayları


Devrimci fikirlerini desteklemek için SIDERA grubu ICO projesini başlattı ve eQUOS adını alan ERP-20 ile uyumlu jetonları tanıttı. Şimdi şu değere sahipler: 1 USD = 0.5 eQUOS. 

SIDERA projesi Eylül 2016'da doğdu. Bir yıl sonra - 2017'de - proje ekibinin büyük bir bölümünü topladı. Ocak 2018'de, şu anda büyük ölçekli bir gelişme olan sistemin ilk prototipi geldi. 2019 başında satış ve BitWath BitBand, askeri ve finans şirketleri ile işbirliği için yaz sözleşmeleri açılması planlanmaktadır. 

Jeton Adı: eQUOS 
Hedef 15.000.000 USD 

Token ERC20 eQUOS 
Token 51.000.000 Fiyatı: 1 USD = 0.5 eQUOS 

YUMUŞAK KAPAĞI: 1,500,000 USD 
SERT KAPLAMASI : 15.000.000 USD
TOPLAM TEDARİK 51.000.000 eQUOS 

Yol Haritası 




İletişim bilgileri:

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ROCKZ - Cryptocurrency Yang Mengguncang Dunia

Empire Cash ICO

BGX - AI Teknolojisiyle Oyun Devrimi